Povestea noastra

In anul 1999, este atestata in Suceava firma de produse lactate S.C. Tudia S.R.L. avand ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate si a branzeturilor. Fabrica este amplasata la 50 de km distanta de Suceava, in localitatea Gramesti, in nordul tarii, fiind proiectata si realizata astfel incat sa asigure cel mai exigent nivel de calitate pentru produsele noastre.

Departe de poluarea oraselor, fabrica este inconjurata de campie, are in apropiere o padure cat si  raul Siret.

Obiectivul nostru este sa ajungem in topul celor mai importanti jucatori de pe piata competitiva a lactatelor din Romania, prin calitatea si integritatea muncii noastre. Vrem sa dovedim acest lucru contribuind in mod activ la cresterea standardelor de calitate a produselor lactate si la revitalizarea industriei de profil din Romania. Astfel, am demarat un proiect intre anii 2007-2009 pentru extinderea si adaptarea fabricii de lactate la standardele Uniunii Europene.  Procesul de modernizare continua, in fiecare an avand loc noi investitii.

 

Responsabilitate

Tudia imbina experienta si traditia fabricarii branzeturilor bucovinene cu tehnologia moderna, foloseste retetele vechi si consacrate adaptandu-le la exigentele cumparatorului modern.

Intreg procesul de productie, incepand cu colectarea laptelui pana cand produsul final este pe masa dumneavoastra este atent controlat, respectandu-se cu strictete normele si legislatia romana si europeana.

Gustul specific al lactatelor Tudia este dat de laptele colectat din sute de gospodarii si ferme din Bucovina. Avand lapte de calitate, ne permitem sa folosim procedee traditionale – cum ar fi obtinerea cascavalului din lapte nepasteurizat. Aceasta este explicatia gustului de ,,Tudia” diferit de gustul acelorasi sortimente de pe piata, care folosesc lapte pasteurizat. In contrast, noi preferam tratamentul termic prin oparirea casului. Prin pasteurizare se distruge practic flora din lapte benefica sanatatii, ceea ce noi nu dorim. Din aceasta cauza, produsele noastre sunt mai naturale si mai sanatoase, dar au un termen de valabilitate mai scurt.

Sistemului integrat de management al calitatii si sigurantei alimentului arata principala preocupare a tuturor departamentelor, de la colectarea si receptionarea materiei prime pana la livrarea si distributia produsului finit, adica siguranta alimentara.

Astfel, avem autorizate laboratoarele proprii fizico-chimic si cel de microbiologie. La fiecare etapa a procesului de productie monitorizam parametrii  pentru a ne asigura ca la finalul liniei de productie sa oferim cele mai bune produse.

In acelasi spirit, pentru branzeturi cat mai naturale si mai sanatoase, nu folosim sare iodata, ci saramura, iar cascavalul Bradut este afumat in afumatori ce folosesc rumegus de lemn de brad.

Calitatea produselor noastre este certificata prin numeroase premii obtinute la fetivaluri, targuri si expozitii de profil.

Brandul Tudia este apreciat si recunoscut de clientii nostrii din tara si din strainatate, vanzarile firmei noastre crescand an de an. Conformitatea cu standardele europene de calitate si eligibilitatea de a exporta produsele in UE este certificata de stampila ovala de pe ambalajele produselor noastre.

Deviza noastra este multumirea clientului prin calitate, pret si seriozitatea livrarilor. Respectand acestea, am devenit una dintre cele mai mari fabrici de lactate din Romania.

Secretul produselor este laptele Tudia prelucrat incat sa-si pastreze gustul si calitatile specifice, totul natural, gustos si sanatos.

Forta firmei Tudia este data de valoarea oamenilor angajati care au pregatire, daruire si responsabilitate in ceea ce fac. In numele tuturor, va multumim pentru increderea acordata si va poftim la produse gustoase si sanatoase de la noi din Bucovina!