Rețetă Ruladă Cu Cașcaval Tudia

Rulada cu cașcaval este ideală atât pentru mesele festive sau de sărbători, cât și pentru momentele petrecute împreună cu cei dragi. Aceasta ruladă este absolut delicioasă, iar prezența acesteia nu va trece neobservată. Sunteți curioși să o încercați și voi, nu-i așa?  Rețeta o găsiți chiar aici.

Ruladă cu cașcaval TUDIA

Ingrediente:

– 5 ouă

– ¼ kg cașcaval Tudia

– ½ pachet unt Tudia

– ½ lapte

– 3, 4 linguri făină albă

– 200 g smântână Tudia

Mod de preparare:

Se pune untul într-o cratiță și se adaugă cele 3, 4 linguri de făină. După ce s-a topit untul și s-a încorporat făina, în mijlocul acestei compoziții se adaugă laptele rece amestecând continuu la foc mic până se îngroașă, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcorească.

Separat se bat albușurile spumă și se adaugă în compoziția călduță. Gălbenușurile se adaugă unul câte unul și se amestecă.

În tavă se pune hârtia de copt unsă cu unt și tapetată cu făină. Se toarnă compoziția și se coace la 180 oC timp de 30-40 de minute.

După ce s-a copt acest aluat se lasă la răcit, apoi se unge cu un strat generos de smântână peste care se pune cașcaval ras. După aceea se rulează, iar deasupra se pune din nou un strat de smântână și cașcaval ras.

Se ornează după gust cu frunze de salată verde, pătrunjel și măsline.

Vă urăm poftă bună!

Comments are closed.