https://www.biggerbolderbaking.com/wp-content/uploads/2016/09/1C5A7606.jpg

Cartofi la cuptor cu ou și smântână

Astăzi vă prezentăm o rețetă de cartofi la cuptor cu ou, mozzarella și smântână Tudia, o alegere perfectă pentru o cină sățioasă și delicioasă numai bună de savurat împreună cu cei dragi în zilele reci de iarnă.

Ingrediente:

Mod de preparare:

1. Se fierb cartofii în coajă 20-25 minute. Când sunt gata se lasă să se răcească puțin și se curăță de coajă. Fierbeți ouăle 10-12 minute și apoi se pun în apă rece. Se decojesc și se taie în felii.

2. Într-un vas de cuptor de aproximativ 20 cm diametru puneți hârtie de copt pe fund. Se taie cartofii felii și se împart în două cantități egale.

3. Straturi: Cartofi (jumătate din cantitate); Mozzarella (jumătate din cantitate); Ouă felii; Mozarella; Cartofi;

4. Se amestecă smântână cu laptele și un ou crud. Se adaugă sare și piper. Se toarnă compoziția în vas peste cartofi.

5. Se lasă la cuptor timp de 30 de minute la 200 grade. Când este gata se lasă să se răcească puțin apoi se răstoarnă pe o farfurie. Se servește cald.

Încercați această rețetă de cartofi la cuptor cu ou și smântână cu mozzarella Tudia și veți descoperi cât de ușor este să pregătiți un preparat gustos și sănătos cu ingrediente simple, delicioase și la îndemână.

Dacă v-a plăcut această rețetă puteți încerca și Biscuiți delicioși cu kefir Tudia.

Poftă bună tuturor!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *