Astăzi vă invităm să descoperiți o rețetă delicioasă de biscuiţi bicolori. Pentru a vă bucura din plin de acest desert cu gust irezistibil și cremos, folosiți untul și smântâna Tudia – secretul unui desert reușit și plin de savoare.

Pentru ca procesul de preparare să fie mai ușor și rezultatul pe măsura așteptărilor, nu sărim peste etapa în care ținem aluatul la frigider! Astfel, grăsimea se poate întări puțin, fără a îngheța, iar foaia va putea fi întinsă ușor, cu mai puțină făină pe blatul de lucru. Îi păstrăm într-un recipient închis și vom avea întotdeauna o gustare dulce, numai bună pentru musafiri sau pentru cei mici.

Ingrediente pentru o tavă de biscuiți:

Mod de preparare:

Tăiem untul în bucăți și îl lăsăm să se înmoaie 30 de minute la temperatura camerei. Amestecăm făina și zahărul într-un castron. Adăugăm untul și gălbenușurile, apoi frământăm până când obținem o compoziţie asemănătoare unei paste.   

Împărțim aluatul în două. Adăugăm cacaoa în jumătate din aluat. Înfășurăm ambele părți de aluat în folie alimentară și le lăsăm la frigider timp de 30 minute. După aceea, formăm din ambele aluaturi dreptunghiuri nu prea groase și le așezăm una peste alta. 

Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți untul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de tartă cu lapte bătut Tudia și scorțișoară.Aflați mai multe despre untul Tudia aici și aici.