christian-regg-534475-unsplash-min

DESPRE NOI

Fondată în 1999, TUDIA îmbină experiență și tradiția fabricării brânzeturilor bucovinene cu tehnologia modernă, folosește rețetele vechi și consacrate adaptându-le la exigențele cumpărătorului modern. Întreg procesul de producție, începând cu colectarea laptelui până când produsul final este pe masă dumneavoastră este atent controlat, respectându-se cu strictețe normele și legislația română și europeană. Forța firmei TUDIA este dată de valoarea oamenilor săi, care prin pregătirea, dăruirea, pasiunea și responsabilitatea pe care o pun în muncă lor zi de zi creează lactate cu suflet pentru dumneavoastră! În numele tuturor, vă mulțumim pentru încrederea acordată și va poftim la produse gustoase și sănătoase de la noi din Bucovina!

2014

Locul II – Topul firmelor private, Camera de Comert si Industrie Suceava

2015

Locul I – Topul firmelor private, Camera de Comert si Industrie Suceava

2016

Locul I – Topul firmelor private, Federatia Patronala a IMM din Judetul Suceava

2017

Locul II – Topul firmelor, Camera de Comert si Industrie Suceava

2018

Locul II – Topul firmelor, Camera de Comert si Industrie Suceava

Misiune

Misiunea noastra este sa sustinem fermierii Romani si sa participam la dezvoltarea economiei si societatii rurale. Facem aceasta prin crearea de locuri de munca in mediul rural, avand in total peste 200 de angajati. Vrem sa acordam tuturor o sansa la munca, asadar asiguram transport pentru persoanele aflate la distanta, oferim un mediu prielnic pentru persoanele cu dizabilitati si mentinem o proportie egala intre numarul de barbati si femei. Colectam lapte de la peste 1000 de fermieri din Judetele Suceava si Botosani, astfel incurajand productia locala.

Obiective

Unul dintre obiectivele nostre este ca prin calitatea si integritatea muncii noastre sa ajungem in topul celor mai importanti producatori de pe piata lactatelor din Romania, cat si Europeana. Vrem sa dovedim acest lucru contribuind in mod activ la cresterea standardelor de calitate a produselor lactate si la revitalizarea industriei de profil din Romania. Astfel, intre anii 2007-2009 am demarat un proiect pentru extinderea si adaptarea fabricii la standardele Uniunii Europene.  Procesul de modernizare continua, in fiecare an avand loc noi investitii.

VALORI

Respect pentru consumatori, oferind informatii detaliate despre ingredientele produselor pe ambalaje si marketing responsabil.

Respect pentru angajați, oferind un climat de muncă plăcut,  sigur, antrenant, plătit corect și la timp.

Respect pentru fermieri și gospodari individuali, oferind mereu plata la timp și sprijin în dezvoltare.

Respect pentru distribuitori, oferind seriozitate și consistentă.

Respect pentru calitate, oferind produse gustoase și sănătoase, fara conservanti sau E-uri

Respect pentru comunitate, oferind locuri de muncă pentru oameni cu dizabilități și asigurând un procentaj echilibrat între numărul de bărbați și femei la locul de muncă.

Respect pentru mediu, asigurând colectarea și reciclarea ambalajelor din plastic și carton.

Respect pentru România, folosind lapte românesc!

Deviza noastră este mulțumirea clientului prin calitate, preț, seriozitate, înțelegere, adaptabilitate și flexibilitate. Respectând aceste valori, am devenit una dintre cele mai mari fabrici de lactate din România!
Cristian-Paul MIHAI
Co-Fondator Tudia SRL

SIGURANTA ALIMENTELOR

Sistemului integrat de management al calității și siguranței alimentului arată principala preocupare a tuturor departamentelor, de la colectarea și recepționarea materiei prime până la livrarea și distribuția produsului finit, pentru siguranță alimentară.

Putem demonstra acestea prin diferitele certificate obtinute pentru siguranta alimentelor, precum ISO 9001:2008 pentru calitatea alimentulelor; ISO 22000:2005 pentru siguranta alimentelor, Certificat HACCP (Hazard Analysis of Critical Control Points) pentru prevenirea riscurilor in procesul de productie si Certificator QSCert pentru asigurarea standardelor internationale. 

Laboratoarele fabricii, atât cel pentru analize chimice, fizico-chimice cât  și cel de microbiologie sunt dotate cu aparatură de ultima ora, au personal cu o înalta specializare și sunt autorizate de forurile competențe. La fiecare etapă a procesului de producție monitorizăm parametrii  pentru a ne asigura că la finalul liniei de producție  oferim produse gustoase si sanatoase.

DISTRIBUIRE INTERNATIONALA

Brandul Tudia este apreciat și recunoscut de clienții noștrii din țară și din străînătate, vânzările firmei noastre crescând de la an la an. Conformitatea cu standardele europene de calitate și eligibilitatea de a exportă produsele în UE este certificată de ștampila ovală de pe ambalajele produselor noastre.

In momentul in care vedeti pe ambalajul produselor codul “L128 EC” puteti fi sigur ca acel produs este fabricat de Tudia SRL, chiar daca produsul este vandut sub un alt brand. 

Tudia LACTATE ISO Certificates

INTREBARI?

Shopping Basket