Vreți să-i răsfățați pe cei dragi cu ceva bun? Atunci brioșele cu ciocolată și unt Tudia sunt o alegere minunată. Este o rețetă simplă, rapidă și foarte gustoasă fiind îndrăgită de copii și adulți deopotrivă. Aceste brioșe sunt atât de bune încât veți mai lua una și încă una la fel ca în copilărie atunci când mâncați dulciuri pe furiș. Iată rețeta:
Ingrediente:
- 120 g unt Tudia
- 300 g făină
- 120 g zahăr
- 1 praf de sare
- 120 ml lapte
- 1 pachet de zahăr vanilat
- 1 plic de praf de copt
- 2 ouă
- 50 g ciocolată
Mod de preparare:
Pasul 1: Batem ouăle împreună cu un praf de sare și zahărul tos și cel vanilat.
Pasul 2 : Încorporăm laptele și untul topit, apoi adăugăm făina cernută împreună cu praful de copt.
Pasul 3: Umplem formele de brioșe și așezăm la mijlocul fiecărei brioșe bucățele de ciocolată. Acoperim cu aluat.
Pasul 4: Dăm la cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 – 25 de minute.
Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți untul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!
Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de plăcinte cu unt și brânză de burduf Tudia.
