https://retete-usoare.info/wp-content/uploads/2023/10/Nu-i-ve%C8%9Bi-mai-cump%C4%83ra-niciodat%C4%83-din-comer%C8%9B-Urma%C8%9Bi-re%C8%9Beta-%C8%99i-coace%C8%9Bi-ace%C8%99ti-biscui%C8%9Bi-de-cas%C4%83-Sunt-mult-mai-buni-6.jpg

Biscuiți gustoși cu unt Tudia

Chiar dacă veți pregăti o porție dublă de biscuiți, aceștia vor dispărea imediat de pe farfurie. De ce?  Datorită faptului că sunt pregătiți în casă folosind cele mai bune ingrediente, aceștia sunt mai gustoși decât cei din comerț. V-am stârnit curiozitatea? Pentru aproximativ 25 de fursecuri aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 100 g unt Tudia
  • 115 g de zahăr pudră
  • 1 ou la temperatura camerei;
  • coaja de la 1 lămâie;
  • 1 praf de sare
  • 160 g de făină pentru prăjituri
  • 2 linguri de gem de caise

Mod de preparare:

Pasul 1: Punem untul moale într-un bol adânc și îl batem puțin cu telul, astfel încât să obținem o compoziție omogenă. După aceea, adăugăm zahărul pudră și amestecăm cu spatula, până când o veți combina complet cu untul.

Pasul 2: Batem oul într-un recipient separat, îl adăugăm în bol și amestecăm. Apoi încorporați coaja de lămâie.

Pasul 3: Adăugăm făina și sarea în bol. Amestecăm aluatul cu spatula, până când va deveni omogen.

Pasul 4: Modelăm biscuiți din aluatul obținut, folosind o formă specială pentru aceasta, cu modelul preferat.

Pasul 5: Coacem biscuiții în cuptorul preîncălzit până la 150 – 160°C, timp de 10-12 minute. Apoi îi scoatem și îi transferăm pe o grilă de metal și îi lăsăm să se răcească complet.

Pasul 6: Adăugăm câte un pic de gem de caise în centrul fiecăruia.

Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți untul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare data. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de salam de biscuiți.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *