https://beamingbaker.com/wp-content/uploads/2020/10/Best-Ever-Healthy-Chocolate-Chip-Muffins-2.jpg

Brioșe cu ciocolată

Ce poate fi mai simplu și mai delicios decât să luați o pauză și să vă răsfățați cu o porție de brioșe cu ciocolată?  Sunt atât de bune încât vor dispărea de pe farfurie cât ați clipi. Secretul?  Untul Tudia care va oferi un plus de savoare oricărui desert. Haideți să descoperim împreună care sunt ingredientele necesare și modul de preparare pas cu pas:

Ingrediente:

  • 120 g unt Tudia
  • 300 g făină
  • 120 g zahăr
  • 1 praf de sare
  • 120 ml lapte
  • 1 pachet de zahăr vanilat
  • 1 plic de praf de copt
  • 2 ouă
  • 50 g ciocolată

Mod de preparare:

Pasul 1: Batem ouăle împreună cu un praf de sare și zahărul tos și cel vanilat. 

Pasul 2: Încorporăm laptele și untul topit, apoi adăugăm făina cernută împreună cu praful de copt.

Pasul 3: Umplem formele de brioșe și punem la mijlocul fiecărei brioșe bucăți de ciocolată. Acoperim cu aluat.

Pasul 4: Coacem la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 20 – 25 de minute.


Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți untul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust delicios de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut această rețetă, puteți afla mai multe informații despre unt aici și vă sugerăm să încercați și această rețetă de ciorbă de pui a la grec cu smântână Tudia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *