
Se spune că atunci când căpșunile proaspete și iaurtul Tudia se întâlnesc, lumea devine mai frumoasă și mai dulce. Dacă vă este dor de ceva sănătos, răcoritor și gustos, vă recomandăm cu drag să încercați această rețetă:
Ingrediente:
- 300 gr căpșuni
- 7 ouă
- 250 g zahăr
- 250 ml iaurt Tudia
- 250 gr făină
- 150 ml ulei
- 1 vârf de cuțit de sare
- 1 linguriță praf de copt
- vanilie
Mod de preparare:
1. Se mixează albușurile cu un vârf de cuțit de sare până devin ferme. Se adaugă zahărul și se mixează până când se obține o bezea
2. Se mixează gălbenușurile cu uleiul, apoi se adaugă și iaurtul și vanilia. Se încorporează în bezea, cu o spatulă, amestecul de galbenuș.
3. Se adaugă făina și praful de copt și se încorporează.
4. Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt. (dimensiuni tavă 25/35)
5. Se spală căpșunile, se îndepărtează codițele și se taie în cubulete apoi se pudrează cu faină. Le așezăm pe toată suprafața prăjiturii.
6. Se dă la cuptor la 180 grade timp de aproximativ 40 de minute.
7. Lăsăm prăjitura să se răcească în tavă, apoi o scoatem și o tăiem cubulețe.
Sperăm că această rețetă delicioasă de prăjitură cu căpșuni și iaurt Tudia v-a inspirat să încercați acest amestec perfect de arome și texturi și veți adăuga iaurtul Tudia și în alte preparate pe care le îndrăgiți.
Dacă v-a plăcut această rețetă puteți încerca și prăjitura cu prune și unt Tudia.
Poftă bună tuturor!