Astăzi vă prezentăm o rețetă de budincă din piept de pui și cartofi. Această rețetă este cea mai bună alegere atunci când vreți să pregătiți o cină hrănitoare și gustoasă pe care să o savurați împreună cu cei dragi.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- 250 g cartofi
- 1 ceapă roșie
- Sare
- Piper
- Boia de ardei dulce
- 30 ml ulei
- 5 ouă
- 150 g smântână Tudia
- 200 g mozarella răzuită Tudia
- 1 roșie
- 1/2 legătură pătrunjel verde
- 50 g măsline verzi sau negre
Mod de preparare:
1. Punem pieptul de pui tăiat cubulețe într-un bol.
2. Condimentăm cu sare, piper și boia de ardei dulce.
3. Adăugăm uleiul și amestecăm toate ingredientele.
4. Punem cartofii tăiați cuburi și ceapa tăiată rondele în bol și încorporăm ingredientele.
5. Într-un alt bol punem ouăle pe care le batem ca pentru omletă.
6. Peste ouă, adăugăm smântâna și amestecăm până se încorporează.
7. Condimentăm cu sare și piper compoziția de ouă și o turnăm peste carne.
8. Într-un vas de copt turnăm întreaga compoziție și o nivelăm.
9. Acoperim cu mozarella răzuită întreaga suprafață.
10. Așezăm deasupra cubulețe de roșii, măsline și asezonăm cu pătrunjel verde tocat.
11. Introducem tava la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 55 de minute.
Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți smântâna și mozzarella Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună și spor la gătit această rețetă delicioasă de budincă din piept de pui și cartofi.
Dacă v-a plăcut această rețetă puteți încerca și rulada cu cașcaval Tudia.