https://www.wellplated.com/ham-and-cheese-pinwheels/

Rotițe cu șuncă și cașcaval Tudia

Astăzi vă prezentăm o rețetă simplă și rapidă de rotițe cu șuncă și cașcaval. Indiferent dacă pregătiți un mic dejun sățios sau o gustare delicioasă, aceste rotițe vor fi cu siguranță pe placul tuturor! Pentru această rețetă aveți nevoie doar de aceste ingrediente:

Mod de prepare:

Pasul 1: Lăsăm aluatul la temperatura camerei până se decongelează.

Pasul 2: Răzuim cașcavalul.

Pasul 3: Așezăm aluatul pe blatul de lucru.

Pasul 4: Punem feliile de suncă pe două rânduri (se poate folosi orice fel de mezel) suprapunând feliile.

Pasul 5: Presărăm cașcavalul deasupra feiilor de sunca.

Pasul 6: Batem 1 ou.

Pasul 7: Ungem cu ou blatul rămas.

Pasul 8: Rulăm strâns aluatul astfel încât să obținem o ruladă compactă.

Pasul 9: Tăiem capetele ruladei, apoi porționăm în felii potrivite.

Pasul 10: Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și așezăm feliile de ruladă.

Pasul 11: Ungem cu ajutorul unei pensule, fiecare felie cu ou bătut.

Pasul 12: Introducem tava în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade timp de 20 de minute.

Pasul 13: Scoatem tava și lăsăm la răcit.

Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți cașcavalul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare data. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut această rețetă puteți încerca și turtele gustoase cu cașcaval Tudia.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *