https://www.delicatese.net/wp-content/uploads/2018/06/1.jpg

Chifteluţe de dovlecei cu brânză telemea Tudia

Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă cu brânză telemea Tudia puțin sărată, un sortiment cu un gust mai blând față de telemeaua clasică, astfel, chiar și cu un conținut redus de sare, chifteluțele vor fi la fel de savuroase de fiecare dată, fiind numai bune de savurat ca fel principal, aperitiv sau garnitură. Iată care sunt ingredientele și modul de preparare pas cu pas:

Ingrediente:

Mod de preparare:

Pasul 1: Spălăm dovleceii, îi răzuim cu tot cu coajă și îi sărăm. Îi punem într-un bol la scurs și îi lăsăm să elimine apa în exces. După ce s-au scurs, îi stoarcem bine pentru a îndepărta toată apa rămasă. Cu cât îi scurgem mai bine, cu atât vom folosi mai puțină făină.

Pasul 2: Răzuim brânza telemea și usturoiul, apoi le amestecăm cu dovlecelul scurs, ouăle, pătrunjelul tocat, sare și piper după gust. Amestecăm bine toate ingredientele, adăugând treptat făina, până obținem o compoziție legată.

Pasul 3: Formăm chifteluțele și le prăjim circa 3-4 minute pe fiecare parte, într-o baie de ulei încins, până se rumenesc bine. Le scoatem pe un șervețel de hârtie pentru a absorbi surplusul de grăsime.

Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți brânza telemea Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de vinete cu telemea Tudia.

Aflați mai multe despre beneficiile consumului de produse lactate fermentate Tudia aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *