Astăzi vă sugerăm o rețetă ușoară de cartofi cu roșii la cuptor. Orice produs Tudia veți alege pentru a pregăti acest fel de mâncare, veți savura un deliciu sănătos și hrănitor alături de întreaga familie. Iată ingredientele și modul de preparare:
Ingrediente:
- câțiva cartofi
- sortimentul de brânză preferat (telemea, cașcaval, mozzarella sau brânză de burduf Tudia)
- 4-5 ouă,
- smântână Tudia
- lapte
- usturoi
- 2-3 roșii
Mod de preparare:
Pasul 1: Spălăm bine cartofii și îi fierbem în coajă timp de aproximativ 20 de minute. După ce s-au fiert, îi curățăm și îi tăiem felii.
Pasul 2: Radem sortimentul de brânză preferat (telemea, cașcaval, mozzarella sau brânză de burduf). Într-un bol, batem ouăle cu puțină apă și le amestecăm cu brânza rasă, smântâna și laptele. Adăugăm și usturoiul pisat și condimentăm cu sare și piper după gust.
Pasul 3: Preîncălzim cuptorul. Într-un vas de cuptor, așezăm straturi cu felii de cartofi și sos alb, alternându-le. La final, decorăm cu felii de roșii. Punem vasul în cuptor și lăsăm să se coacă timp de aproximativ 20 de minute sau până când cartofii sunt aurii și bine pătrunși.
Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți produsele lactate Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!
Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de turtă dulce cu unt Tudia.Aflați mai multe despre produsele lactate Tudia aici și aici.
