https://www.delicatese.net/wp-content/uploads/2024/01/16-12-768x432.jpg

Pizza la tigaie gata în 15 minute   

Această rețetă rapidă și delicioasă de pizza cu kefir și cașcaval Tudia este perfectă pentru o seară alături de prieteni. Cașcavalul și kefirul transformă această pizza aparent simplă într-un deliciu irezistibil. Încercați această rețetă și veți regăsi același gust delicios în fiecare felie, de la prima până la ultima.

Ingrediente pentru aluat:

  • 2 ouă
  • 9 linguri făină
  • 8 linguri kefir Tudia
  • un sfert linguriță sare

Ingrediente pentru topping:

Mod de preparare:

Pasul 1: Spargem ouăle într-un bol, adăugăm sarea și mixăm. Încorporăm kefirul și apoi adăugăm făina treptat.
Pasul 2: Încingem ulei într-o tigaie și turnăm aluatul în ea.
Pasul 3: Adăugăm roșia, apoi șunca și deasupra cașcavalul ras, acoperim cu un capac și lăsăm la foc mediu timp de 10 minute.
Pasul 4: După 10 minute, scoatem pizza din tigaie, lăsăm să se răcească puțin și e numai bună de savurat cu sosul preferat.

Sperăm că această rețetă vă va inspira să folosiți kefirul și cașcavalul Tudia și în alte rețete pe care le îndrăgiți pentru a le oferi același gust savuros de fiecare dată. Vă dorim poftă bună tuturor!

Dacă v-a plăcut acest articol, încercați și această rețetă de prăjitură cu mere, mandarine și unt Tudia.

Aflați mai multe despre kefirul Tudia aici și aici și despre cașcavalul Tudia aici și aici.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *